BFS2

Offentlig vann og avløp: Ja

Bredbånd / Fiber: Ja

Parkeringsplass: Ja

Størrelse: 1957 m2

Pris: 2 348 400 KR

Velkommen til Kjønstadmarka

Tomter i Kjønstadmarka
Levanger kommune bygger nye tomter i ett av Levangers mest attraktive områder. Byggetrinn 1, 2 og 3 ble fullsolgt raskt. Vi har fortsatt noen ledige tomter for utbyggere i Kjønstadmarka 3. Ta kontakt ved interesse. Nå legger vi til rette for nye familievennlige eneboliger, rekker og blokkbebyggelse i Kjønstadmarka.

Gode bussforbindelser til Kjønstadmarka
Kjønstadmarka har gode bussforbindelser inn til Levanger sentrum, som ligger tre kilometer unna. Boligfeltet har også egen stasjon for Bysykler, som er en svært populær ordning i Levanger.

Tur, aktivitet og friluft
Levanger byr på en rekke tur- og friluftsområder. Mange av disse er i umiddelbar nærhet til Kjønstadmarka, og flere er under etablering.

Sportsklubben Nessegutten har blant annet lagt opp kart for en del av turstiene i området. Levanger kommune fikk i 2016 utarbeidet en egen folder for turstier i kommunen. Disse stiene er også skiltet i samme stil som brosjyren. Kommunen vant en nasjonal utmerkelse for dette arbeidet.

Levanger har også lagt godt til rette for at alle skal kunne ta del i aktiviteter og friluft, ved etablering av BUA. BUA Levanger er et partnerskap mellom Levanger kommune, LevaFro AS, NAV Levanger, Levanger Frivilligsentral og Levanger Idrettsråd. BUAs mål er å få innbyggere i alle aldre ut i mer variert aktivitet - og de har spesielt fokus på barn og unge!

Flere store og små lekeplasser er anlagt som en del av Kjønstadmarka. I tillegg er det bygd for familiehygge og barnelek andre steder i Levanger, noe som gjør kommunen til et godt valg også for de små. Stadionparken med skate-pool og lekeapparater er et av mange slike steder. Det samme er Trønderhallen, med sine badebassenger, klatrevegg, buldrerom og flerbrukshall.

Kjønstadmarka ligger i umiddelbar nærhet til barnehage og skole.
Små- og mellomtrinnet sogner til Nesheim skole, en moderne skole - med godt tilrettelagt uteområde. Skolen sto ferdig i 2016, og har mellom 380 og 390 elever. Ved Nesheim skole er det også skolefritidsordning for de minste barna.

Fra åttende klassetrinn flytter elevene til Levanger ungdomsskole på Røstad. Også det er en ny og topp moderne skole, ferdigstilt til skolestart i 2015.

(Foto: WOW Medialab)

 

 

MELD INTERESSE

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.