Vollamarka Åsen

Her kan du bygge drømmehuset på landet, med naturen tett innpå. Vi har bygget lekeplass til barna. Bo landlig og samtidig sentralt, - midt mellom Steinkjer og Trondheim, med kort vei til Trondheim lufthavn Værnes, med nærhet til fjord og fjell.

Velkommen til Vollamarka ved Åsenfjorden

Vollamarka tomteområdet består av totalt sju eneboligtomter på ca 1000 kvm. Vollamarka ligger 4 km fra Åsen sentrum i Levanger kommune. I Åsen sentrum finnes barne- og ungdomskole, barnehager og butikker. Gode turområder ligger like ved for fine vinter- og sommeraktiviteter. Med tog- og busstasjon er det gode forbindelser både nord- og sørover. Åsen ligger ved foten til frodige Frosta med sin unike fruktbare jord, spennende landskap, kultur og historie som Frostating, Tautra Mariakloster og Klostergården bryggeri og spisested.

Åsen har et aktivt idrettsmiljø, hestesenter og treningssenter. Kulturlivet blomstrer med både kor, storband, korps, lag og foreninger.

Bygda har lange industritradisjoner hvor bedrifter som Duun industrier og Grilstad står støtt. Åsen er i jevn utvikling og vekst hvor stadig flere bedrifter etablerer seg, somVatn KulturSpinn og Bistro, herlig beliggende ved Hammervatnet, en naturperle med små sandstrender og svaberg, - og ypperlige fiskeforhold!

• Tomtestørrelser: ca 1000 kvm
• 4 km til Åsen sentrum med skole, jernbanestasjon, dagligvare og servicefunksjoner
• Ca 2,5 mil til Værnes og 5,7 mil til Trondheim.

 

Alle tomter er solgt.

MELD INTERESSE

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.