Fossingtrøa Åsen

Frisk luft og utsikt mot Trondheimsfjorden, i ei lita bygd med et stort hjerte! Dette feltet er under bygging, ferdige tomter for bygging sommeren 2021.

Fossingtrøa Åsen Levanger

Sentrale tomter på Fossingtrøa Åsen

Fossingtrøa er et boligfelt som ligger ved Åsen sentrum i Levanger kommune. Her er det kort vei til barne- og ungdomskole, barnehager og butikker. Gode turområder ligger like ved for fine vinter- og sommeraktiviteter. Med tog- og busstasjon er det gode forbindelser både nord- og sørover. Åsen ligger ved foten til frodige Frosta med sin unike fruktbare jord, spennende landskap, kultur og historie som Frostating, Tautra Mariakloster og Klostergården bryggeri og spisested.

Blomstrende kulturliv og voksende næringsliv

Åsen har et aktivt idrettsmiljø, hestesenter og treningssenter. Kulturlivet blomstrer med både kor, storband, korps, lag og foreninger. Bygda har lange industritradisjoner hvor bedrifter som Duun industrier og Grilstad står støtt. Åsen er i jevn utvikling og vekst hvor stadig flere bedrifter etablerer seg, som Vatn KulturSpinn og Bistro, herlig beliggende ved Hammervatnet, en naturperle med små sandstrender og svaberg, – og ypperlige fiskeforhold!

Fossingtrøa Åsen Levanger
Fossingtrøa Åsen

Fakta om tomtene

  • Tomtene er regulert til enebolig, samt at en tomt er regulert til konsentrert småhusbebyggelse
  • Tomtestørrelsen er stipulert fra ca 700 kvm til 1 000 kvm, jmfr vedlagte oversiktskart
  • Tomt regulert til småhusbebyggelse er ca 2300 kvm. Det tas forbehold om endelig tomteareal, arealet i tomteoversikten er å betrakte som ca areal
  • 20 min kjøring fra boligfeltet og til Levanger sentrum, 25 min kjøring til flyplass
  • Priser fra 342 148,- til 488 666,-
Fossingtrøa Åsen

Føringer rundt kjøp av kommunale tomter

Logoen til Lokalmegleren & partners i Levanger.

Vi håndterer salgsprosessen

Simen Folstad i Levanger kommune.

Simen Børseth Fostad

Interessert?

Ta kontakt

Utviklet av Creative, en del av Yes Group