Levanger Kommune logo

Hvorfor Levanger?

Når du ønsker å bo nær vakker natur og samtidig ha storbyens mangfold innen idrett, musikk og kulturmiljø. Her finner du også jobbmuligheter innen flere sektorer. Velkommen til Levanger – velkommen hjem.

Næring

Kommunen er et av Trøndelags beste jordbruksdistrikter, og nær halvparten av jordbruks­arealet går til kornproduksjon. Levanger har også fylkets største melkeproduksjon og nest største svineproduksjon. Industrien er omfattende og variert, og domineres av treforedlingsfabrikken Norske Skog Skogn. Andre viktige industribransjer er verksted-, næringsmiddel-, trevare- og gummi- og plastvareindustri. I kommunen finnes også Nord universitet og Sykehuset Levanger. Varehandelen er sterkt voksende, og Magneten er fylkets nest største kjøpesenter.

Levanger sentrum. En skikkelig perle.

Levanger i 2024

Levanger framstår som en moderne by med det man trenger av servicetilbud. De siste årene har det kommet mange nye restauranter, noe som gjør Levanger sentrum og handelsområdet på Moan til et eldorado for matelskere. Avstanden fra bysenteret til Trondheim er 8 mil, og fra Trondheim lufthavn Værnes er avstanden i underkant av 5 mil. Både jernbane og E6 går gjennom kommunen.

Levanger

Levanger byr på mye for barn og unge

I Levanger er det bygd mye for familiehygge og barnelek, noe som gjør kommunen til et godt valg også for de små. Stadionparken med skate-pool og lekeapparater er et av mange slike steder. Det samme er Trønderhallen, med sine badebassenger, klatrevegg, buldrerom og flerbrukshall. I kommunen finnes det også flere godt etablerte og gode idrettslag.

Føringer rundt kjøp av kommunale tomter

Interessert?

Ta kontakt