Jobb i Levanger

Det er godt kjent at Levanger er en naturskjønn, familievennlig og moderne kommune i vekst. Med varierte og gode kultur-, idretts- og servicetilbud, er Levanger et samfunn i utvikling. Dette gjelder også i høyeste grad arbeidsmarkedet.

Levanger – et yrende og variert arbeidsliv

Fremveksten av både tilbud innenfor flere sektorer gjør at Levanger har et stort utvalg av ulike arbeidsplasser. Alt fra nye, spennende restauranter, til solide og etablerte bedrifter som Norsk Skog. Bredden i utvalget forteller om et arbeidsliv som har noe for de aller fleste. I Levanger er det også gode muligheter for å starte noe eget, hvis du skulle føle at noe mangler. Under finner du et lite utvalg av det Levanger sitt arbeidsliv har å by på

Nord universitet

På Røstad finner du Nord universitet sitt nest største studiested, og lokalene ligger i landlige og naturskjønne omgivelser. Her kan du gjøre alt fra å ta en bachelor i Film- og TV-produksjon, til å ta et årsstudium i Engelsk. Takket være universitetet vil det alltid være behov for blant annet professorer, lektorer og studierådgivere. Ser du etter arbeid i et spennende, innovativt og globalt miljø, er dette et veldig godt alternativ.

Alti Magneten

Sør for Levanger sentrum finner du kjøpesenteret Alti Magneten. Senteret kan skilte med så mye som over 70 butikker og 8 spisesteder. Alt i fra store kjeder, til små, lokale butikker. Her finner man alt en kan ønske seg, og med enkel adkomst fra E6 er senteret godt besøkt. Med et så stort utvalg av spennende og varierte bedrifter, vil det alltid være behov for flere ansatte.

Sykehuset Levanger

Som lokalsykehus for over 100 000 innbyggere i den sørlige delen av Nord-Trøndelag, er Sykehuset Levanger en stor arbeidsplass med varierte behov. Sykehuset har behandlingstilbud innenfor de fleste felt, og her finner du både akuttmottak, barneavdeling, psykiatri og mye mer. Med så mange tjenester samlet på ett sted, er det til stadighet behov for ulike former for kompetanse innenfor et bredt spekter av fagfelt.

Norsk Skog

Rundt ti minutters kjøring fra Levanger finner du Skogn. Her ligger Norske Skog, som er den eneste produsenten av avispapir i Norge. Fabrikken er ikke bare en hjørnesteinsbedrift i Levanger, den er også en av Europas største og leverer til kunder over hele verden. Siden 1962 har Norske Skog Skogn representert lokalt forankret industri med internasjonal rekkevidde.

Et godt sted å jobbe

Listen over inneholder bare en liten del av Levanger sitt spennende og varierte arbeidsliv, men den representerer godt spennet og bredden i mulighetene kommunen kan by på. Uansett om du ønsker å finne den perfekte jobben i et allerede etablert foretak, eller om du ønsker å starte noe eget, er Levanger et godt sted å jobbe.