Tomteområde:

Kjønstadmarka 3

Vi har fortsatt noen ledige tomter for utbyggere i Kjønstadmarka 3. Ta kontakt ved interesse. Nå legger vi til rette for nye familievennlige eneboliger, rekker og blokkbebyggelse i Kjønstadmarka.

Tomter i Kjønstadmarka

Levanger kommune bygger nye tomter i ett av Levangers mest attraktive områder. Byggetrinn 1, 2 og 3 ble fullsolgt raskt. Vi har fortsatt noen ledige tomter for utbyggere i Kjønstadmarka 3. Ta kontakt ved interesse. Nå legger vi til rette for nye familievennlige eneboliger, rekker og blokkbebyggelse i Kjønstadmarka.

Bilder fra nærområdet

Tur, aktivitet og friluft

Levanger byr på en rekke tur- og friluftsområder. Mange av disse er i umiddelbar nærhet til Kjønstadmarka, og flere er under etablering. Sportsklubben Nessegutten har blant annet lagt opp kart for en del av turstiene i området. Levanger kommune fikk i 2016 utarbeidet en egen folder for turstier i kommunen. Disse stiene er også skiltet i samme stil som brosjyren. Kommunen vant en nasjonal utmerkelse for dette arbeidet.

Se området i 360 grader

Bruk musepekeren til å navigere 

Gode bussforbindelser til Kjønstadmarka

Kjønstadmarka har gode bussforbindelser inn til Levanger sentrum, som ligger tre kilometer unna.

Aktiviteter for alle

Levanger har også lagt godt til rette for at alle skal kunne ta del i aktiviteter og friluft, ved etablering av BUA. BUA Levanger er et partnerskap mellom Levanger kommune, LevaFro AS, NAV Levanger, Levanger Frivilligsentral og Levanger Idrettsråd. BUAs mål er å få innbyggere i alle aldre ut i mer variert aktivitet – og de har spesielt fokus på barn og unge! Flere store og små lekeplasser er anlagt som en del av Kjønstadmarka. I tillegg er det bygd for familiehygge og barnelek andre steder i Levanger, noe som gjør kommunen til et godt valg også for de små. Stadionparken med skate-pool og lekeapparater er et av mange slike steder. Det samme er Trønderhallen, med sine badebassenger, klatrevegg, buldrerom og flerbrukshall.

Vannpumpe med rent drikkevann i det nue tomteområdet Kjønstadmarka i Levanger kommune i Trøndelag.

Nærhet til barnehage og skole

Små- og mellomtrinnet sogner til Nesheim skole, en moderne skole – med godt tilrettelagt uteområde. Skolen sto ferdig i 2016, og har mellom 380 og 390 elever. Ved Nesheim skole er det også skolefritidsordning for de minste barna. Fra åttende klassetrinn flytter elevene til Levanger ungdomsskole på Røstad. Også det er en ny og topp moderne skole, ferdigstilt til skolestart i 2015.

Se fremgangen på feltet

Oversikt over tomtene

Navn og priser

BKS1 – 3289500,-

BKS2 – SOLGT

BKS3 – 3097000,-

BKS4 – 2761000,-

BKS5 – 4195000,-

BKS6 – 3640000,-

BKS7 – 3152000,-

BFS10 – 11453000,-

BFS11 – 8328000,-

Føringer rundt kjøp av kommunale tomter

Logoen til Lokalmegleren & partners i Levanger.

Vi håndterer salgsprosessen

Simen Folstad i Levanger kommune.

Simen Børseth Fostad

Meld interesse

Kjønstadmarka 3

Er du interessert, eller har spørsmål? Send en uforpliktende henvendelse via skjemaet, så hjelper vi deg.